Нашият стил

Стилът на „Серена Резиденс”

"Серена Резидeс" е създадена от хора, въодушевени от стремежа към съвършенство и реализирали една изцяло нова идея как да се потопите във вълшебния свят на онези мечти, които понякога стават реалност...

Качество
Използвани са изключително висококачествени строителни материали, а всички етапи от строителството са пряко наблюдавани и контролирани от инвеститора, за да се достигне най-високото качество, характерно за луксозните сгради. Стремежът към качеството е видим и днес – в перфектната поддръжка на всички части на комплекса, във внимателното отношение на обслужващия персонал и в готовността да отговорим на нуждите и желанията на собствениците и гостите на „Серена Резидeнс”

Функционалност
За удобството на обитателите на комплекса във всеки от шестте входа на сградата функционира асансьор. Апартаментите и студиата са напълно обзаведени и оборудвани с качествена бяла и черна техника.
Осигурена е Интернет връзка в апартаментите, общите части, ресторанта и около басейна. Сградата на «Серена Резидeнс» е заобиколена с каменни плочи и чудесно озеленена градина. А целият комплекс разполага с вътрешен асфалтиран път,  паркоместа и луксозна ограда.

Удоволствие
На разположение на собствениците и гостите на „Серена Резидeнс” е ресторант, готов да отговори и на най-префинения вкус.
Въпреки че плажът е само на около 5 минути пеша, много от собствениците и гостите ще предпочетат слънчевите бани около басейна на комплекса. Там децата могат да прекарват незабравими моменти в игри и забавления, а родителите да се насладят на почивката си около басейна, отпивайки ароматно кафе или дегустирайки поредното коктейлно изкушение.