Тиймбилдинги

Апартхотел "Серена Резиденс" е апартаментен комплекс от висок клас и е разположен на хълм в прекрасната местност „Мапи”, срещу къмпинг „Каваци”. Отстои на 300 м. от един от най-красивите плажове на Южното Черноморие - плаж „Каваци" и на 3 км от центъра на град Созопол. Наоколо няма дискотеки и шумни заведения.        
Разполагаме със зала с до 50 седящи места и така комплексът става подходящо място за Вашия тиймбилдинг, семинар или презентация.


Обща информация за плажа, забележителностите и околностите на Созопол
Плаж Каваци и Смокиня: Плаж „Каваците” и „Смокиня” се намира на 3 км южно от град Созопол, между носовете Св. Христоси Агалина. Плажната ивица е златиста, много дълга и широка, с фин златист пясък. Гледката е прекрасна, а брегът се спуска плавно в морето. В най-северните и южните части има морски скали, подходящи за подводно плуване. На самия плаж се намира резерватът "Пясъчна Лилия" където вирее едноименното растение. За децата и любителите на спорта има различни водни атракции и спортни съоръжения.
Изкуство и култура: Стария град в Созопол е любима дестинация на много хора. Той излъчва незабравима атмосфера, с тесните си, каменисти улички, старите каменни стени, дървените прозорци, рибарските лодки и мрежи, малките, уютни ресторантчета в които се предлага прясна риба, традиционни ястия, коктейли и десерти. На много сергии и в малки магазинчета могат да се купят сувенири и произведения на изкуството.
В Созопол туристите могат да посетят Историческия музейХристиянски църкви и руините на манастира “Св. Иван”, който се намира на Големия остров.
Културен фестивал „Аполония”: Всяка година, в началото на септември, Старият град е домакин на Фестивала на Културата „Аполония”.
 
    За контакти: Цветанка Христова, маркетинг и продажби
Тел.: 0888 142 257

e-mail: manager@serena-residence.bg