Условия резервации

СЕЗОН ЛЯТО ' 2021

I. Условия за "Ранни записвания":
 Всеки турист, който направи резервация до 10.06.2021 г. и предплати 50% от сумата до 5 дни след потвърждение , получава отстъпка  от общата стойност на резервацията, спрямо периода по настаняване, подробно описана в раздел ЦЕНИ. 
 За други отстъпки и промоции, моля свържете се с нас!

 
II. Резервации и анулации:
1.  Резервации се извършват по телефон или чрез електронна поща. Резервацията се счита за валидна след писменото потвърждение от страна на ХОТЕЛА.
2.  Промени и анулации без санкции се правят съответно най-късно до 3 дни преди датата на настаняване за нисък сезон, до 5 дни преди датата на настаняване за среден сезон и до 7 дни преди датата на настаняване за висок сезон.
За резервации, направени след изтичане на срока за анулации,  т.е. резервации в последната минута - „Last minute” промени и анулации без санкции могат да бъдат направени до 24 часа от потвърждаването от страна на ХОТЕЛА.
3.    При промени и анулации след изтичане на предвидените в т.2 срокове се начислява неустойка в размер на две нощувки.
4.  При не пристигане в хотела (no show) на турист по резервация се задържа сума равна на 100% от стойността на резервацията като неустойка.
5.  При анулиране и промени на резервации по «Ранни записвания» се задържа сума равна на 50% от стойността на резервацията като неустойка.
6.  При преждевременно заминаване на туриста по собствено желание и без основателна причина за това, се фактурира целия престой.

III. Плащане:
1.  При потвърдена резервация от страна на ХОТЕЛА, туристите трябва да заплатят на 50% стойността на направената резервация най-късно до 5 дни от датата на получаване на потвърждението. 
2.  При липса на плащане по резервация в срок от 5 дни след нейното потвърждаване, хотелът има право автоматично да анулира резервацията без предупреждение. 
3.  Само постъпило плащане по дадена резервация гарантира на туристите настаняване в хотела.
4.  Сметка на Хотела за плащане с банкови преводи:

Юробанк България АД , клон София ,ул. Съборна № 3
IBAN: BG06 BPBI 7940 1084 3461 01
BIC: BPBIBGSF
Титуляр на сметката: „МАПИ 2005” ООД

IV. Стандартни условия за всички резервации:
1.  Час на настаняване - след 15:00 ч.; Час на напускане - до 11:00 ч.
2.  При промяна на резервацията (брой хора, продължителност на престоя, промяна на гостите), цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон, и се прилагат условията по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени при възможност за настаняване и след писменото потвърждение от страна на апарт хотел "Серена Резиденс".
3.  Условията по-горе не важат за специални промоции и пакети, за които са указани конкретни условия за резервиране, предплащане и анулиране.
4.  Рекламации се извършват до 14 дни след последната дата на предоставяне на услуга.