Наръчник на купувача

Пет стъпки са необходими, за да станете собственик на апартамент в комплекс „Серена Резиденс” 
Надяваме се, че този наръчник ще ви улесни в опознаването на процеса на закупуване на апартаменти в България.
Можете да разчитате на нашето съдействие във всяка крачка от придобиването на вашия нов летен дом. Стъпка 1
ИЗБЕРЕТЕ ЛЕТНИЯ СИ ДОМ

Апартаментен комплекс „Серена Резиденс” ви предлага богат избор на едностайни и двустайни апартаменти с гледка към морето, към прекрасна борова гора или към сливането на планината с морската вода.      
В случай, че имате каквито и да било въпроси относно избраните от вас апартаменти, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви дадем детайлна информация. 
Вероятно ще предпочетете първо да дойдете в „Серена Резиденс”, за да видите с очите си избрания от Вас апартамент, ще се радваме да отседнете при нас, за да изпитате лично удобствата, които комплексът предлага. 

Допирът до бъдещия ви дом, мирисът,  усещането за пространството, са най-сигурният ви съветник при взимане на решението ви за покупка. 


Стъпка 2
РЕЗЕРВИРАНЕ НА ВАШИЯ АПАРТАМЕНТ
Втората стъпка в придобиване на собственост на избрания от вас апартамент е неговото резервиране. Така вие получавате гаранция, че имотът ще бъде запазен само за Вас. За да направите резервация е необходимо да се свържете с нашите специалисти по продажбата, които ще ви изпратят договор за депозит. Разполагате с 5 работни дни, за да запазите апартамента си, като заплатите депозита от 2 000 евро.

Стъпка 3
СКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР
След като заплатите депозита, нашият специалист по продажбите  ще ви представи два договора – Предварителния договор за покупко-продажба на имота и Договора за поддръжка и управление на комплекса. 
С подписването  на договорите за покупко-продажба и за поддръжка, както и на първата вноска на стойност 50% от продажната цена, преведена по нашата банкова сметка, вие вече официално ще можете да ползвате жилището си.

Стъпка 4
ПРИДОБИВАНЕ НА ИМОТА - НОТАРИАЛНА СДЕЛКА

Тук трябва да определим датата и часа на нотариалното прехвърляне на имота Ви. След това ще получите от нас уведомление, в което са записани точната дата и час, адресът на нотариуса, документите, които трябва да носите със себе си на сделката, размерът на остатъка за плащане от продажната цена на апартамента /50%/, както и размерът на данъците и таксите за придобиване на имота /около 2,5% от цената на апартамента/ и таксата за поддръжка за годината.

Стъпка 5
ПРЕДАВАНЕ НА ВЛАДЕНИЕТО 

След подписването на нотариалния акт ние ще ви предадем владението на вашия имот. На място в „Серена Резиденс” ще ви бъдат връчени ключовете на апартамента ви.Приемете нашите поздравления – вече можете спокойно да се насладите на слънчевия си имот, неповторимата гледка и да се отправите към широкия плаж със ситен златист пясък или да се потопите в басейна на комплекс „Серена Резиденс”...